Agility
Tävlingar Resultat Träning
                 
Den 3 maj kl 18.00 drar onsdagsträningen igång
Onsdagsträning i agility (gäller sommartid)
Kl 18:00 samlas ALLA som vill träna på planen och vi hjälps åt att bygga bana. Vi kommer överens om vilken svårighet på banan vi ska ha, klass 1 - 2 eller kanske en träningsbana.
Varannan vecka hopp och varannan agility. Träningen är för er som gått nybörjare och fortsättningskus i agility eller har motsvarande kunskaper. Hunden ska "kunna" alla hinder och köra en hel bana, även om man såklart får dela upp den i sektioner om man vill.
Hunden ska vara minst 14 månader.
Varje onsdag är det en som är ansvarig för att ta med en bana som vi gemensamt bygger och vi plockar tillsammans bort hindren efteråt så att gräset kan klippas. Det är ingen instruktörsledd träning men självklart kan man få hjälp med något om man vill. Vi behöver så många som möjligt som kan ställa upp. Se ut ett datum som passar dig, eller gärna flera, och skriv ditt namn så hjälps vi åt att vara onsdagsvärdar fram till oktober. Välkomna!

3/5 Maria
10/5 Charlotte E
17/5 Anna S
24/5 Pernilla L
31/5 Träningstävling
7/6 My L
14/6 Emma M
21/6 Pernilla L
28/6 Träningstävling
5/7 Maria
12/7 Inger
19/7 Josefin
26/7 Träningstävling
2/8 Jessica
9/8
16/8
23/8 Jeanna
30/8 Klubbmästerkap
6/9
13/9
20/9
27/9 Träningstävling

KM kommer läggas någon gång i slutet av augusti, exakt datum är ej bestämt.
 


Information om tillgång till containern!
Alla medlemmar och stödmedlemmar som tränar aktivt agility eller rally kan få tillgång till koden, klubben kommer ta ut en avgift på 100kr per betalningsperiod 1 juli-30 juni.

Instruktörer/hjälpinstruktörer som håller kurs under perioden och styrelse/kommitéer betalar inte. Alla som har tillgång till koden kommer stå här på hemsidan med sitt namn.

Man får absolut inte lämna ut koden till personer som inte står med här, då åker man själv bort från listan och kommer inte att få tillgång mer!!

Koden kommer att ändras ca 1 gång per månad och man får mail om det några dagar innan. Vill man få tillgång till kod så mailar man till Josefin på jc72@live.se och betalar sen in 100kr på Bg 5533-5376 så skickas koden när pengarna kommit in.

Nedanstående personer har tillgång till koden:
Annette Nilsson/Emma Ahler
Jeanna Lindblom
Annika Hedsten

Josefin Carlsson
Jessica Svensson
Tina Lennartsson
Catja Knutsson
Jennie Persson
Maria/Jonas Lindström
Marlene Lundmark
Git/Johan/Moa Nilsson
Sara Ahlér
Julia/Liss-Mari Mauritzon

Inger Petersson
Stephanie Smith

Andreas Järvensivu

Pernilla Lönnquist

 

Mvh Styrelsen